Utrolig blød og behagelige skum topmadras 120×200: 3D Memory K40


  • Topmadras 120×200 cm. med 3D Memory Foam.
  • Det bløde skum former sig efter din krop = suveræn støtte!
  • Kernen består af 4 centimeters tyk Memory Foam.

Lækker topmadras 120×200 med en skumkerne på 4 cm

Skummadrasser som denne former sig efter din krpsvarme og giver dig et dejlig blødt og behagelige underlag. Du får en topmadras med masser af komfort og alligevel er prisen helt i bund.

Hvis du gerne vil have en dejlig blød så er dette et rigtig godt valg, som med stor sikkerhed vil være med til at forbedre sin nattesøvn. En af styrkerne ved memory skum er at topmasdrasser lavet af det former sig efter din kropstemperatur. På denne måde får du en bedre søvnpositur og din søvn bliver mere fast og behagelig, da du ligger mere roligt hele natten igennem. Mange topmadrasser former sin position natten over. 3D Memory K40 evner til at gøre det omvendte betyder at det også er et fornuftigt valg for dig der gerne vil forebygge skader på skulder, nakke og hofte, hvor der eller ofte godt kan opstå problemer hvis du bruger en dårlig topmadras i længere tid.

En skummadras kan let føles for varm om sommeren, men da denne topmadras har 3D betræk, så er den mere ventilerende end den normale skummadras, og dermed kommer du heller ikke til at svede lige så hurtigt, når du sover på topmadrassen her, i forhold til den mere gængse skummadras.

Vi anbefaler at købe topmadras online

Du får mere for pengene online Du får generelt mere for pengene, når du køber seng online.

Ad

Alt i alt får du altså en topmadras af den absolut bedste kvalitet. God og blød!

Recent Content