Topmadras med naturligt latexfyld: Mayan Green


  • Imponerende Densitet på 80 kg/m3
  • Fremragende Komfort og Elasticitet
  • 100 % Naturlig Latexkerne
  • Oeko-Tex & Rainforrest Alliance Certificeret

Allergivenlig, 100 % neutral og naturlig topmadras der giver en fantastisk søvnoplevelse

Hvis du skal skal have en af de bedste topmadrasser på markedet og samtidig går op i at topmadrassen er bæredygtig, så er dette ypperligste valg af topmadras. Topmadrassen er mere allergivenlig end andre topmadrasser på grund af den naturlige og neutrale måde den er lavet på. Det er helt naturligt latexfyld og polstringen er også udvundet naturligt.

Selvom der er et kæmpe fokus på bæredygtighed i produktionen af denne madras, så får du stadig en af de absolut bedste topmadrasser. Topmadrassen har således en god tykkelse på 6 cm og det er med en latexkerne af den bedste slags, som gør at du får den helt rigtige komfort når du ligger på den. Det er en god fast topmadras sammenlignet med memory skum topmadrasserne. Med fasthed menes ikke hård, men at den er fast er et udtryk for at du med denne faste topmadras får mere støtte når du ligger på den. Mayan Green har hele 80 kg/m3 hvilket er langt over det normale. Du får derfor den helt rette støtte, og en meget bedre nattesøvn.

For at du kan opnå den bedste søvnoplevelse er Mayan Green topmadrassen inddelt i zoner. Dette gør at du bliver sikret en mere optimal støtte, og det forebygger skader på nakke, skuldre og hofte. Steder der ellers godt kan blive ramt, hvis man ikke sover på en god topmadras.

Vi anbefaler at købe topmadras online

Du får mere for pengene online Du får generelt mere for pengene, når du køber seng online.

Ad

Alt i alt er denne topmadras en af de absolut bedste på markedet. Du får både en naturlig topmadras, men bliver også sikret god nattesøvn.

Recent Content