Topmadras med masser af støtte og komfort: Latex Prestige


  •  Latex kerne på hele 70 kg/m3
  •  Støtte tilpasset individuelle trykpunkter.
  •  Kvalitetsmateriale = Høj Kvalitet og Komfort.

Latex topmadras 90×200 med fantastisk støtte og elasticitet

Densiteten på denne latex topmadras er på hele 70 kg/m3, hvilket gør at den har en ganske høj elasticitet og støtte, hvilket sikre dig den helt rigtige komfort og følelse når du ligger på den.

På grund af den høje densitet, så giver topmadrassen dig alle de fordele der skal være ved en topmadras i høj kvalitet. Den høje densitet er mere end hvad mange forhandlere kan tilbyde, og det har selvfølgelig stor indvirkning på hvor god en nattesøvn du kan få. Hvis du gerne vil have en dejlig fast madras (forveksl ikke fast med hård) som giver dig god støtte, så skal du ofte have fat i latex topmadrasser, da de som udgangspunkt er mere elastiske og er mere faste en eksempelvis memory skum topmadrasserne er.

Lige meget hvilken vægt du har, så vil den naturligt udvundne latex med den høje densitet yde den rigtige modstand for din krop. Topmadrassen er lavet på en sådan måde, at den giver større modstand hvis der er mere vægt på den. Det vil sige, at lige meget hvad du vejer, så vil du få den rette modstand, og dermed optimere netop din nattesøvn.

Vi anbefaler at købe topmadras online

Du får mere for pengene online Du får generelt mere for pengene, når du køber seng online.

Ad

Som nævnt ovenfor, så er der mange der forveksler fasthed og hårdhed. Topmadrasser kan dog sagtens være faste uden at være hårde. Latex Prestige er dejlig fast, men den føles på ingen måder hård.

Dette er valget for dig der gerne vil have en god og billig topmadras.

Recent Content