Topmadras med imponerende densitet: Mayan Green – 90×200


  • Ekstraordinær god densitet på 80 kg/m3.
  • Imponerende elasticitet sikrer dig en god nattesøvn.
  • Førsteklasses Oeko-Tex Madras – yderst allergivenlig.

Topmadras med 100 % naturlig latex for en imponerende komfort

Hvis du gerne vil have det bedste af det bedste til din enkeltseng, så får du med denne Mayan topmadras lige præcis dette. Densiteten, hvilket fortæller hvor fast topmadrassen er, er på hele 80 kg/m3, hvilket er helt vildt godt. Med fasthed menes ikke hård, men at den er fast er et udtryk for at du med topmadrassen får mere støtte når du ligger på den. Dette er præcis hvad der kendetegner en rigtig god topmadras. Latexfyldet er 100% naturligt, og det samme gælder for polstringen. Dette gør at du får en 100% neutral og naturlig topmadras. Det er derfor også et godt og allergivenligt valg.

Selvom der har været rigtig meget fokus på at lave et bæredygtigt og miljøvenligt produkt, så er der bestemt ikke sparet på komforten. Du får bestemt en af de absolut bedste topmadrasser med den bedste komfort. Derfor er der også hele 6 cm tyk latexkerne af den ypperligste slags i topmadrassen, hvilket giver en utrolig behagelig og støttende effekt.

Hvis du gerne vil have en god fast topmadras, som giver dig den fasthed som en skummadras ikke kan give, og samtidig er produceret med naturens og din sundhed for øje, så er Mayan Green topmadrassen noget for din enkeltseng.

Vi anbefaler at købe topmadras online

Du får mere for pengene online Du får generelt mere for pengene, når du køber seng online.

Ad

Recent Content