Talalay Latex topmadras 90×200 | Bedste og mest allergivenlige topmadras


  •  Talalay Latex Kerne – 100% Talalay
  • Ægte Støtte, Ægte Komfort
  • Sundt, Elastisk og Naturligt Antibakterielt.

Bedste topmadras til prisen: Meget populær, allergivenlig og med mest naturlige madrasfyld

Der er flere grunde til at latex de seneste år er blevet utrolig populært til topmadrasser. Det er et naturligt materiale, men det giver samtidig den bedste støtte for kroppen og en herlig komfort.

Talalay er dog ikke helt normal latex. Det er ekstra godt behandlet og det mest åbenporede materiale der findes. Det betyder at det giver de mest ventilerende topmadrasser der findes. Dermed får du en latex topmadras der føles dejlig kold om sommeren og behagelige varm om vinteren. Altså det bedste materiale til topmadrasser man ønsker at bruge året rundt.

Talalay latex kernen er ikke lige så tyk i forhold til den samlede tykkelse af topmadrassen, som man ser i nogle andre topmadrasser. Der er 4 cm latex kerne, mens hele madrassen er på 8 cm. Det betyder at du får en fantastisk balance mellem kernehøjde og den samlede højde som topmadrassen har. Det har en positiv indvirkning på den effekt som den har.

Vi anbefaler at købe topmadras online

Du får mere for pengene online Du får generelt mere for pengene, når du køber seng online.

Ad

Denne Talalay Latex er overraskende nok langt fra at være en af de dyre topmadrasser. Du får faktisk en billig topmadras i en meget høj kvalitet. At den samtidig er allergivenlig er jo så også et stort plus for mange.

Recent Content