Super blød skum topmadras 180×200: 3D Memory K40


  • Topmadras 180×200 cm. med lækkert 3D Memory Foam.
  • Samlet højde på 7 cm. – Kernens tykkelse er 4 cm.
  • Den tykke kerne former sig efter din krop = optimal støtte!

Det oplagte valg, hvis du søger en god, billig og ikke mindst blød topmadras til en dobbeltseng 180×200

Dette er et oplagt valg for dem der gerne vil have en blød topmadras til deres dobbeltseng. Topmadrassen er udelukkende af memory skum, hvilket giver den fordel at du kan den til at passe perfekt med dine forventninger, da det er et meget medgørligt materiale der tilpasser sig din og din partners kropsbygning. Dermed kan i begge få en god og behagelig søvn hver eneste nat.

3D K40 topmadrassen er 7 cm tyk, og hen en kerne der er på 4 cm. Dette er en virkelig god fordeling, da man normalt går efter at kernen skal være mindst halvdelen af den samlede madrastykkelse, for at man får en mærkbar effekt. Dette er et godt bud på en ny topmadras til dobbeltsengen, da den helt sikkert vil forbedre jeres nattesøvn. Dette sker ikke kun på grund af det trykaflastende skum, men også fordi den har 3D betræk. 3D betrækket betyder at der kommer en meget bedre ventilation til skummet, og på den måde en lavere varmegrad. I de fleste tilfælde vil mindst en af personerne som sover i en dobbeltseng have let ved at få det for varmt, når i sover, specielt om sommeren. Det er klart at man ikke får den bedste nattesøvn, hvis man ligger og sveder. Skummadrasser har det med at absorbere varmen, og derfor blive varmere og varmere. Ved at et mere ventilerende betræk sørger du for at i ikke kommer til at svede mere end højst nødvendigt.

Køb en god topmadras til din dobbeltseng i dag. En god topmadras sikre ikke kun en bedre søvn, men du forlænger også din sengs levetid med mange år.

Vi anbefaler at købe topmadras online

Du får mere for pengene online Du får generelt mere for pengene, når du køber seng online.

Ad

Recent Content