Optimal støtte med denne 120×200 latex topmadras: Latex Prestige


  • Latex kerne på hele 70 kg/m3, 120×200
  • Støtte tilpasset individuelle trykpunkter.
  • Kvalitetsmateriale = Høj Kvalitet og Komfort.

Latex topmadras i super kvalitet, der sikre bedre søvn natten lang

Med denne lækre topmadras i latex øger du ikke kun sengens levetid, men du får også topmadrassen som via sin fasthed giver dig den optimale støtte når du ligger ned og drømmer. Latex Prestige giver dig dermed alle de gode fordele som en kvalitets latex madras kan give dig. Den 5 cm tykke kerne der er i topmadrassen giver en fantastisk densitet på hele 70 kg/m3, og da det er vigtigt med en høj densitet, i forhold til den modstand som topmadrasser giver deres ejer, så får du altså svært ved at finde topmadrasserne i en meget bedre kvalitet i forhold til fasthed.

At en madras er høj er ikke vigtigt i sig selv. Denne madras er 8 cm høj, hvilket for de fleste er en passende højde. Det som er vigtigt, når du ser efter en god topmadras er hvor stor en del af latexkernen udgør. I Latex Prestige er det en stor del, hvilket gør at den har en meget bedre støtte og effektivitet end de andre topmadrasser hvor kernen ofte udgør en meget mindre del.

Hvis du er på jagt efter en virkelig god topmadras til en lav pris, så er dette nok det bedste bud der findes. Prisen er i den lave ende, og du får topmadrassen som både sikre dig og din seng en bedre og længere levetid.

Vi anbefaler at købe topmadras online

Du får mere for pengene online Du får generelt mere for pengene, når du køber seng online.

Ad

Recent Content