Naturlig antibakteriel topmadras i bedste latex 120×200: Talalay Latex


  • Talalay Latex Kerne – 100% Talalay
  • Ægte Støtte, Ægte Komfort
  • Sundt, Elastisk og Naturligt Antibakterielt.

Topmadras med den bedst behandlede type af latex

Talalay Latex er ikke bare latex. Den er bedre behandlet end det normale fyld, og sikre sig en endnu bedre komfort og støtte, lige meget hvem du er og hvordan du ser ud.

Talalay adskiller sig ved at have en anden produktionsmetode end den almindelige latex. Det er en mere krævende metode, men den naturlige udvinding og blandingen med vand, gør at talalay er mere holdbart og støtter væsentligt bedres. Dette sikre dig den absolut bedste komfort!

Topmadrassen har en længere holdbarhed end andre topmadrasser, og du får en fasthed som tilpasser sig din vægt. På denne måde holdes dit blodomløb godt i gang, og du får en dejlig rolig søvn. På mange andre topmadrasser har man en tendens til at være meget urolig igennem natten, men det ændres talalay topmadrasser altså på.

Vi anbefaler at købe topmadras online

Du får mere for pengene online Du får generelt mere for pengene, når du køber seng online.

Ad

Latex er mere ventilerende end skummadrasser, og det gælder også denne type. Det betyder at du både får den bedste komfort og en topmadras der ikke bliver alt for varm om sommeren.

Alt i alt er dette vinder for dig der gerne vil have det bedste. Det er samtidig et kæmpe plus at det er en topmadras som er holdbar i mange år.

Recent Content