Latex topmadras med imponerende densitet 180×200: Mayan Green


  • Imponerende densitet på 80 kg/m3.
  • Mayan består af 6 centimeters naturligt latexfyld.
  • Kendetegnet ved høj elasticitet og Rainforrest Alliance certifikat.

180×200 cm topmadras til dobbeltsengen der er miljøvenlig og samtidig har den bedste densitet!

Det fås ikke bedre end med denne lækre topmadras af høj kvalitets latex. Det er den på markedet mest miljøvenlige topmadras, men det er ikke kun det der gør topmadrassen til et helt igennem fantastisk valg! Den 6 cm tykke kerne af latex i bedste kvalitet sikre dig med en både effektiv og komfortabel topmadras, som med garanti vil tage dine søvnoplevelser til helt nye højder. Den 180×200 cm store topmadras er perfekt til de fleste dobbeltsenge, og dem der ligger i dobbeltsengen vil lige meget størrelse og vægt få den perfekt søvn, da den høje densitet giver en unik og god modstand der giver den fasthed man skal have, for at sove godt, upåvirket af vægt.

Mayan er som sagt udarbejdet af 100% naturlige materialer, og du finder ikke nogle topmadrasser der er mere allergivenlige end denne. Det er blandt også derfor den har fået både Oeko-Tex og Rainforrest Alliance certifikaterne.

Så lige meget hvilke af de følgende tre punker du går højst op i når du vælger topmadras, så fås der ikke noget bedre: Miljøvenlig, allergivenlig og høj densitet!

Vi anbefaler at købe topmadras online

Du får mere for pengene online Du får generelt mere for pengene, når du køber seng online.

Ad

Recent Content