Jeg sveder meget, hvilken topmadras skal jeg vælge?


Føles det nogle gange som om du ligger i en sauna, når du ligger og sover? Der findes en hel del personer som sveder mere end gennemsnittet. For dem kan valget af topmadras være ekstra vigtigt. Topmadrassen er nemlig en kæmpe del af vores kontaktflade, og afgøre derfor i stort omfang om vi kan komme af med vores overskydende varme eller ej. Hvis du køber en ekstra afkølende topmadras, får du derfor meget lettere ved at komme af med varmen, og vil svede mindre om natten. Det gør din søvn bedre og det vil på den lange bane selvfølgelig også gøre at selve topmadrassen holder meget længere.

Et godt valg af topmadras hvis du har en tendens til hurtigt at svede og have det varmt

Har du det lidt varmere end de fleste andre, så bør du først og fremmest gå efter en latex topmadras. Det er topmadrasser af høj kvalitet og latex er fra naturen mere ventilerende end de andre materialer vi ellers bruger til topmadrasserne. Det som vi normalt ellers køber topmadrasserne i er skum, som har meget svært ved at afgive varme, og det kan derfor hurtigt føles som om du ligger på en varmepude.

For at gøre det ekstra kølende bør du samtidig gå efter en topmadras hvor der er skudt afkølende gel ind i latexkernen. Det gør at hele madrassen kommer til at modvirke eventuel overskydende varme som din krop gerne vil af med. Dertil er det vigtigt at det også er en topmadras med et kvalitets betræk. Betrækket har også have en indflydelse på i hvilket omfang selve madrassen kan komme af med varmen.

Vi anbefaler at købe topmadras online

Du får mere for pengene online Du får generelt mere for pengene, når du køber seng online.

Ad

Der er selvfølgelig flere forskellige afkølende madrasser at vælge mellem, men her på siden anbefaler vi en god latex topmadras, som har alle de kvaliteter som personer der sveder meget bør lede efter i en topmadras.

 

Recent Content