Fantastisk skum og latex topmadras: DUO Memory + Latex


Et oplagt valg til enkeltsengen, hvis du gerne vil have en dejlig blød skummadras om vinteren, og en køligere sommer madras i en og samme topmadras. Topmadras til enkeltseng i størrelsen 90×200.

Kombinations topmadras med alle de gode egenskaber samlet i et

De forskellige materialer der bliver lavet topmadrasser i, har hver sine gode egenskaber. Topmadrasserne er henholdsvis super bløde, men for varme eller mere faste og dejligt ventilerende. Hvis du gerne vil have den bløde topmadras, men ved at du også kommer til at svede alt for meget med en skummadras, som har svært ved at slippe af med den megen varme om sommeren, så er dette et godt valg.

Når det bliver for varmt at sove på skum topmadras delen, så vender du ganske simpelt topmadrassen, og sover på den dejlige ventilerende latex side. Latex er kendt fra naturens side, for dine gode kvaliteter til at ventilere og transportere varmen væk, og du vil på denne måde sove på en mere kølende side.

Vi anbefaler at købe topmadras online

Du får mere for pengene online Du får generelt mere for pengene, når du køber seng online.

Ad

Latex siden føles ikke lige så blød som skum siden gør, men latex er bliver igennem den naturlige udvinding ganske fast og elastisk, hvilket faktisk giver en rigtig god topmadras, som både sikre sig en god støtte og er dejlig komfortabel.

DUO Memory + Latex topmadrassen er for dig der elsker de gode bløde skummadrasser, også gerne vil kunne få en god søvn om sommeren uden at for meget sved på hele kroppen.

Recent Content