Ekstraordinær lækker og afkølende topmadras: Ocean Blue Latex (ikke længere til salg online)


  • Luftig & Ventilerende Latex Topmadras
  • Indbygget Ocean Blue Teknologi
  • Coolmax Cover Fuldender Oplevelsen

Topmadrassen for dig der har det varmt om natten

Mange mennesker får det ofte ganske varmt om natten når de sover, og det ødelægger kvaliteten af deres nattesøvn. Er du en af dem, så vil denne topmadras glæde dig. Ocean Blue topmadrassen af latex hjælper dig til en mere stabil nattesøvn ved at holde varmeudviklingen nede. Dertil giver den en fantastisk god komfort. Disse to ting hjælper dig til at sove meget bedre hver eneste nat.

Kernen i topmadrassen er lavet af Latex. Modsat memory skum ændre Latex ikke sig ikke til kroppen udfra kropsvarmen, og det gør ikke noget at den skubber varmene væk for at holde en tempereret temperatur ved din krop. Derfor har producenterne kunnet arbejde med at lave topmasdrassen så ventilerende som muligt uden at ødelægge den gode støtte som denne topmadras giver.

Der er gjort flere ting for at få denne topmadras til at afkøle og have en god ventilerende effekt. Blandt andet er det indarbejdet kølende gelperler direkte i den latex der er brugt. På denne måde er det ikke kun overfladen der forsøger at afkøle din varme krop, men hele topmadrassen. Dermed kan du også sagtens vende topmadrassen fra tid til anden, hvilket vil forlænge dens levetid betragteligt.

Vi anbefaler at købe topmadras online

Du får mere for pengene online Du får generelt mere for pengene, når du køber seng online.

Ad

En stor del af grunden til at du sveder er selvfølgelig dynen, men en varm topmadras har ofte lige så meget del af skylden. De fleste topmadrasser absorberer din kropsvarme, og skifter dermed selv temperatur. På en sommerdag kan de derfor blive rigtig varme, og hele den del af dig, som ligger imod topmadrassen har derfor ikke noget sted at afgive den megen varme. På grund af den teknologi der er brugt i Blue Ocean topmadras, så er det muligt at komme af med kropsvarme, hvilket gør at du meget nemmere undgår at få det alt for varmt om natten.

Dette er det perfekte valg af topmadras for dig der sveder meget når du sover.

Recent Content