Ekstra afkølende latex topmadras 120×200: Ocean Blue Latex K40


  • Afkølende Gel skudt ind i Latexkernen.
  • Coolmax Cover for bedre varmeafvikling.
  • 65 kg/m3 Latex – Høj Kvalitet og Komfort.

Fantastisk latex topmadras med Afkølende og Antibakteriel effekt

Hvis du let får det for varmt om sommeren, når du ligger og sover, så er denne afkølende topmadras helt sikkert en vinder for dig. Den afkølende effekt som er skudt ind i latexkerne har en fantastisk påvirkning, og den giver optimal ventilering uden at din komfort bliver påvirket.

Topmadrassen er udstyret med kølende perler som er skudt ind i selve kernen. Dette gør at du med Ocean Blue får topmadrasser som er kølige hele vejen igennem. Samtidig er bolstret et Coolmax cover, der øger evnen til ventilering yderligere, og du får på denne måde en meget mere afkølende topmadras end selv andre latex topmadrasser som ellers bliver anset som den mest kølende typer af topmadrasser.

Topmadrassen i sig selv er 6 cm tyk og har en 4 cm kerne af latex, som er med til at give en god komfort. Latex er et godt fast materiale, og du får derfor en jævn og rolig søvn, når du vælger topmadrasser med latex frem for memory skum, hvor du i højere grad falder ned i madrassen. Med Latex får du den modstand som vil give kroppen den rette støtte og komfort, og som sagt en mere jævn overfalde til en god rolig nattesøvn.

Vi anbefaler at købe topmadras online

Du får mere for pengene online Du får generelt mere for pengene, når du køber seng online.

Ad

Recent Content