Eksklusiv, sund og naturlig topmadras: Talalay Latex


  • 100 % Talalay Latex Topmadras, 80×200 cm
  • Førsteklasses Komfort & Støtte
  • Sund, Elastisk & Naturlig Topmadras

Førsteklasses topmadras af den bedste type latex i verden

Med denne topmadras får du mere end bare en madras af latex. Talalay latex adskiller sig nemlig væsentligt fra normal latex. Det er dyre i produktion, men til gengæld får du også et materiale med en meget længere holdbarhed, og ikke mindst får du topmadrasser med mere fasthed end du får med topmadrasser lavet af standard latex.

Talalay latex bliver kun produceret tre steder i verden, også den latex der er brugt til topmadrassen her er produceret i USA af Latex International.

Talalay er et naturligt produkt der bliver fremstillet af en kombination af vand og gummi udvundet fra træer i Afrika, Malaysia, Sydamerika og Indonesien. Når denne gummi bliver mikset med vand, så kan du få den naturlige latex som er blevet brugt til at fremstille denne fantastiske topmadras.

Vi anbefaler at købe topmadras online

Du får mere for pengene online Du får generelt mere for pengene, når du køber seng online.

Ad

Topmadrassen har en fantastisk elasticitet, er et sundt valg og så har den en rigtig god evne til at tilpasse sig din kropsbygning. Det er de egenskaber der skal til for at lave den bedste topmadras, og du skal derfor vælge at købe topmadrasser af talalay hvis du ikke har lyst til at gå på kompromis.

Investeringen er måske lidt større nu, men til gengæld holder topmadrassen også meget længere end den normale topmadras.

Recent Content