Dejlig kombinations topmadras 140×200: DUO Memory + Latex


Vil du gerne både have skum topmadrasssens bløde egenskaber, og latex topmadrassens ventilerende og faste egenskaber, så er denne kombinationsmadras et godt valg for dig.

Brug for afveksling? Foretrækker memory skum, men bliver for varm om sommeren?

Der er to gode grunde til at vælge at købe denne topmadras. Hvis du har svært ved at finde ud af hvilken type af topmadras du sover bedst på, og gerne vil have lidt afveksling i hverdagen, så denne madras dig muligheden. Du skal simpelthen bare vende den, og så har du en anden type underlag. Topmadrassen er måske i endnu højere grad for dig som gerne vil have en god blød skummadras, der dog alt andet lige bliver for varm om sommeren, når vejret har været godt hele dagen. Når du kommer til den varme tid, så vender du latex siden opad, og har stadig en fantastisk topmadras der dog er meget bedre til at ventilere end skum siden er.

Memory skum er af mange det foretrukne materiale når der skal købes topmadrasser, da det er dejlig blødt og former sig efter ens krop, når man ligger i det. Det varmefølsome skum former sig efter din positur, og giver på denne måde en behagelig søvn. Varmefølsomheden gør dog også at madrassen har svært ved at slippe af med varme, og den bliver ganske varm på dage hvor du gerne vil slippe af med noget af varmen.

Vi anbefaler at købe topmadras online

Du får mere for pengene online Du får generelt mere for pengene, når du køber seng online.

Ad

Latex topmadrasser er dejlig faste. Det er godt at sove på, men føles ganske anderledes end de bløde skummadrasser. Udover den gode densitet som latex madrasser har, så ventilere latex rigtig godt fra naturens side, hvilket gør at det nemt kommer af med varmen. Derfor er latex topmadrasserne langt at foretrække for de fleste om sommeren.

Med denne topmadras får du 2 cm skum og 2 cm latex kerne, og du kan derfor vende topmadrassen alt efter temperaturen i dit soveværelse.

Recent Content