Behagelig vendbar topmadras: DUO Memory + Latex


  • Vendbar Topmadras m. Memory Skum & Latex
  • 4 cm. Tyk Kerne (2 cm. af hver)
  • Varm om vinteren – Afkølende om sommeren!

Vendbar topmadras – den er varm om vinteren og afkølende om sommeren

Med topmadrasen her, får du lidt af det bedste fra begge verdener. Memory skum har rigtig gode varmende egenskaber. Det kan dog godt blive lidt for varmt at sove på en memory skum topmadras om sommeren, hvorfor mange derfor ender med at købe en anden madras til denne årstid. Det er dog ikke nødvendigt med denne vendbare topmadras. Når du nærmer dig den varme sæson, kan du nemlig bare vende den, og så har du latex siden op. Latex er naturligt mere luftigt og ventilerende, hvilket er en rigtig god egenskab når det er varmt.

Det er vigtigt at man ikke ligger og fryser om vinteren, og det er vigtigt at man ikke ligger og har det for varmt om sommeren. Begge dele kan ødelægge den perfekte nattesøvn. Her får du topmadrassen som du derfor snildt kan bruge året rundt og stadig får en behagelig søvn, hverenten vi er i juli måned eller januar måned.

Dette er et oplagt valg af topmadras for rigtig mange. Det er samtidig en af de billigere topmadrasser, og du får derfor rigtig meget kvalitet for pengene!

Vi anbefaler at købe topmadras online

Du får mere for pengene online Du får generelt mere for pengene, når du køber seng online.

Ad

Recent Content