Behagelig kølende topmadras 140×200: Ocean Blue Latex K40


  • Kølende Gel skudt ind i Latexkernen.
  • Coolmax Cover for bedre varmeafvikling.
  • 65 kg/m3 Latex – Høj Kvalitet og Komfort.

Fantastisk lækker latex topmadras med kølende og antibakteriel effekt

Kender du følelsen af at ligge og svede, og have svært ved at sove, fordi du har det alt for varmt? Hvis du kender det, så vil denne herlige topmadras af latex være noget for dig. Den er lavet af ventilerende latex, som yderligere har fået kølende gel skudt ind i selve latexkernen. Samtidig har den et Coolmax Cover, der som prikken over i’et giver en endnu bedre varmeafvikling fra topmadrassen.

Den 4 cm tykke latexkerne sikre at du får en topmadrs der giver den helt rigtige liggekomfort. Latex giver dig en god jævn overflade, lige meget hvilken vægt du har, og denne fasthed sørger for at du får en god rolig søvn. Sådan er en god latex topmadras. Der hvor de andre latex topmadrasser ikke kan følge med, er når vi snakker om kølende effekt. Her skiller Ocean Blue Latex til trekvartsenge sig ud fra mængden. Har du eller din partner det meget varmt om natten, så vil dens fantastiske evner til at aflede varmen være noget der kan rede mange nætters nattesøvn.

En af de meget væsentlige grunde til at mange har det for varmt om natten er at topmadrassen absorbere varmen fra ens krop, og dermed også selv bliver varmere. Desto varmere topmadrassen bliver, desto varmere vil du alt andet lige også få det, da hverken du eller madrassen har noget sted at gøre af det. Kombinationen af en god ventilerende latex topmadras og den ekstra kølende gel som er kommet ind i kernen sikre at dette ikke sker igen.

Vi anbefaler at købe topmadras online

Du får mere for pengene online Du får generelt mere for pengene, når du køber seng online.

Ad

Cirka halvdelen af ens krops overflade ligger imod topmadrassen, når man sover. Det betyder at topmadrassen også er halvdelen af skylden for at du har det for varmt om natten. De fleste giver kun dynen skylden (den har selvfølgelig også tæt på halvdelen af skylden), men glemmer at en god topmadras faktisk gør en utrolig stor forskel for en god nattesøvn. For nogle specielt når det er lidt varmt i luften.

Vælg denne kølende topmadras, hvis du eller ham/hende du deler seng med har en tendens til at have det varmt om natten. En super god investering som holder i mange år frem.

Recent Content