Allergivenlig og bedste densitet topmadras 140×200: Mayan green


  • Imponerende densitet på 80 kg/m3.
  • Udstyret med 100 % naturligt, førsteklasses Latex.
  • Meget allergivenlig og komfortabel.

Topmadrassen er ikke kun med 100% naturlig latexfyld og allergivenlig  – den har en ekstrem imponerende densitet!

Her får du en topmadras der imponere på så mange forskellige punkter, så det halve næsten kunne være nok. Denne førsteklasses latex topmadras er med 100% naturligt fyld. Det sikre dig at disse topmadrasser er et bæredygtigt og miljøvenligt valg af topmadras. Selve fyldet er 100% naturligt latex udvundet fra gummitræer og stoffet er 100% neutralt behandlet. Dette er også grunden til at Mayan Green har kunnet få det flotte Rainforrest Alliance certifikat.

Selvom der har været fokus på at lave en miljøvenlig topmadras, så er det dog ikke endt ud i nogen dårlig kvalitet, snare tværtimod. Topmadrasserne er nemlig med så høj en densitet at dette alene er en virkelig god grund til at købe den. En normal densitet på en topmadras er ofte 55-60 kg/m3, men topmadrassen her har hele 80 kg/m3 i densitet hvilket er helt forrygende! Det betyder at du får den absolut bedste komfort muligt, lige meget hvor gammel eller hvor stor du er.

Herudover er topmadrasserne delt ind i zoner, der betyder at du får en bedre støtte. Altså er der i denne madras lagt vægt på både miljøet, effekt og komfort, sundhed og allergivenlighed, samt at give dig den bedste støtte muligt.

Vi anbefaler at købe topmadras online

Du får mere for pengene online Du får generelt mere for pengene, når du køber seng online.

Ad

Jeg er ikke bange for at kalde denne topmadras kongen af topmadrasserne!

Recent Content