3D Memory K40: Topmadrassen der tilpasser sig din kropstemperatur


  • Elastisk Memory Skum Topmadras 80×200
  • 4 cm. Tyk Memory Foam Kerne
  • Former sig efter din Kropstemperatur

Super lækker topmadras til enkeltsengen. Masser af kvalitet for pengene!

Hvis du gerne vil have en topmadras i topform, så giver Memory Skum den bedste komfort. Med denne 3D Memory K40 madras får du en sikker vinder til prisen. Prisen er i bund, og du får alligevel en topmadras der kan måle sig med de allerbedste.

Hvis du gerne vil have en dejlig blød så er dette et rigtig godt valg, som med stor sikkerhed vil være med til at forbedre sin nattesøvn. En af styrkerne ved memory skum er at topmasdrasser lavet af det former sig efter din kropstemperatur. På denne måde får du en bedre søvnpositur og din søvn bliver mere fast og behagelig, da du ligger mere roligt hele natten igennem. Mange topmadrasser former sin position natten over. 3D Memory K40 evner til at gøre det omvendte betyder at det også er et fornuftigt valg for dig der gerne vil forebygge skader på skulder, nakke og hofte, hvor der eller ofte godt kan opstå problemer hvis du bruger en dårlig topmadras i længere tid.

Mange topmadrasser lavet af Memory skum har det med at føles ret varme. Om sommeren kan dette godt være i overkanten, men i denne skummadras er der gjort meget ud af luftighed og ventilerende 3D betræk, hvilket gør at du sagtens kan bruge topmadrassen hele året rundt.

Vi anbefaler at købe topmadras online

Du får mere for pengene online Du får generelt mere for pengene, når du køber seng online.

Ad

Recent Content