180×200 latex topmadras med super densitet: Latex Prestige


  • 200 x 180 Latex Kerne m. Densitet på 70 kg/m3
  • Støtte tilpasset Individuelle Trykpunkter
  • Kvalitets Topmadras = Høj Kvalitet og Komfort

Ny topmadras i højeste kvalitet – 100% naturligt udvundet og med en brilliant komfort

Hvis du gerne vil have en nyt topmadras der er bedre end de fleste, og giver en absolut fantastisk søtte og komfort, så er denne latex madras et oplagt valg til jeres dobbeltseng. Topmadrassen er 180×200 cm og lavet med en god tyk kerne af latex som giver den fasthed som yder den modstand som en god topmadras bør give nu til dags.

Densiteten på topmadrassen er 70 kg/m3 hvilket langt overstiger den gennemsnitlige latex-topmadras. Det vil sige, at lige meget hvor meget du vejer, så vil du få den modstand og dermed den støtte som din krop kræver for at ligge bedst muligt. Dermed kan du skåne dig og din partner for unødige problemer med f.eks. skulder og hofte, som dårligere topmadrasser desværre godt kan give.

Denne nye topmadras sikre dig også at du sover godt og stabilt natten igennem, så du hver morgen kan stå op og være frisk og udhvilet, og på denne måde også få mere ud af hverdagen. Den tid vi bruger på at sove, er en stor del af vores liv, men om vi sover godt eller dårligt, det påvirker i høj grad hele vores liv. Vil du gerne nyde dit liv mest muligt, så er det en god ide at købe en god 180×200 topmadras til jeres dobbeltseng.

Vi anbefaler at købe topmadras online

Du får mere for pengene online Du får generelt mere for pengene, når du køber seng online.

Ad

Recent Content