Topmadras med fantastisk komfort: 3D Memory K60 topmadrassen

Køb her: Super blød og komfortable topmadras 3d_memory_foam_topmadras

  • 200×80 Trykaflastende Topmadras m. Memory Skum
  • 6 cm. Tyk Kerne = Fantastisk Komfort
  • 3D Cover giver Optimal Ventilation

Fantastisk blød og trykaflastende topmadras

Hvis du er på jagt efter en god blød topmadras til at forbedre din nattesøvn, så er dette et helt klar valg. Dette er en god tyk topmadras som er både blød og trykaflastende. Det vil sige at topmadrassen former sig efter lige præcis din kropstemperatur. Du får på denne måde ikke en madras som former dig, men omvendt. Dette er et tegn på at være af den bedste kvalitet af skum, hvis din topmadras gør dette.

Skummadrasser kan godt være ret varme, og derfor et oplagt valg om vinteren, men den normale skummadras er derfor for nogle for varm om sommeren. Med denne topmadras er der gjort noget for at modvirke dette. Topmadrassen er udstyret med et dejligt luftigt 3D betræk. Det gør madrassen ekstra åndbar, og du får derfor en mere behagelig søvn året rundt. Det er samtidig dejlig blødt og behagelige at ligge på.

Hvis du gerne vil ligge rigtig blødt, så er denne tykke topmadras et oplagt valg. Den er 6 cm tyk, hvilket er mere end de fleste topmadrasser, og det giver helt sikkert en rigtig god effekt for dig der elsker at ligge blødt.


Se her: Du kan købe topmadrassen med prisgaranti


Har du spørgsmål til denne topmadras? Klik her

Leave a reply