Kombineret skum og latex topmadras 180×200: DUO Memory + Latex

Køb her: Topmadras af høj kvalitet skum og latex duo_topper_6

Få en god vendbar topmadras der giver dig det bedste to verdener, da den er med både Latex og Memory skum. På denne måde får du en perfekt kombination, hvis du har problemer med at finde ud af hvilken type topmadras du er mest til, eller hvis du foretrækker skummadrasser om vinteren og latex topmadrasser om sommeren.

Blød og varm skummadras om vinteren og dejlig fast og ventilerende latex topmadras om sommeren

Dette er et godt valg af topmadras 180×200 til dobbeltsengen, hvis gerne vil have en blød madras der tilpasser sig jeres krop om vinteren, men ved at det bliver for varmt med skummadras om sommeren, da skum topmadrasser har svært ved at afgive varme, og derfor gerne vil have en mere ventilerende topmadras om sommeren.

Latex er fra naturens side virkelig ventilerende og udover at give gode faste topmadrasser som man sover godt på, så bliver det på denne måde også mere behageligt at ligge på dem om sommeren, hvor skummet godt kan have en tendens til at blive alt for varmt.

Alt i alt får i her en madras af høj kvalitet som dækker rigtig mange forskellige behov på en gang. Vend den for afveksling, eller når det bliver sommer.


Se her: Du kan købe topmadrassen med prisgaranti


Har du spørgsmål til denne topmadras? Klik her
Related News

Leave a reply