Eksklusiv, sund og naturlig topmadras: Talalay Latex

Køb her: Førsteklasses 100 % Talalay Latex Topmadras talalay_latex_topmadras_1

  • 100 % Talalay Latex Topmadras, 80×200 cm
  • Førsteklasses Komfort & Støtte
  • Sund, Elastisk & Naturlig Topmadras

Førsteklasses topmadras af den bedste type latex i verden

Med denne topmadras får du mere end bare en madras af latex. Talalay latex adskiller sig nemlig væsentligt fra normal latex. Det er dyre i produktion, men til gengæld får du også et materiale med en meget længere holdbarhed, og ikke mindst får du topmadrasser med mere fasthed end du får med topmadrasser lavet af standard latex.

Talalay latex bliver kun produceret tre steder i verden, også den latex der er brugt til topmadrassen her er produceret i USA af Latex International.

Talalay er et naturligt produkt der bliver fremstillet af en kombination af vand og gummi udvundet fra træer i Afrika, Malaysia, Sydamerika og Indonesien. Når denne gummi bliver mikset med vand, så kan du få den naturlige latex som er blevet brugt til at fremstille denne fantastiske topmadras.

Topmadrassen har en fantastisk elasticitet, er et sundt valg og så har den en rigtig god evne til at tilpasse sig din kropsbygning. Det er de egenskaber der skal til for at lave den bedste topmadras, og du skal derfor vælge at købe topmadrasser af talalay hvis du ikke har lyst til at gå på kompromis.

Investeringen er måske lidt større nu, men til gengæld holder topmadrassen også meget længere end den normale topmadras.


Se her: Du kan købe topmadrassen med prisgaranti


Har du spørgsmål til denne topmadras? Klik her

Leave a reply